A Szomor farmról

Szomor Dezső Gazdálkodó több mint 30 éve tevékenykedik a Kiskunsági Nemzeti Park területén, nevezetesen Apajpusztán állattartási és gazdálkodási tevékenységgel. A gazdaság  napjainkban több mint 4500 hektáron működik. Alap tevékenysége a természetvédelmi terület fenntartásával és ápolásával összehangolt gazdálkodás, őshonos magyar háziállatok tartásával. A magyar szürke-marha állomány létszáma 2500, a bivaly állomány létszáma 200, külföldi exportra évi 5-800 mangalicát hizlalnak. 2010-ben alakították ki a húsfeldolgozó üzemüket, ahol elsődleges profil a Magyar szürke marha hús feldolgozása. Leginkább szalámit és kolbászt készítenek, ami a nemzeti parki védett területeken nevelkedett szürkemarhából és bivalyból készül. De megtalálhatók a Hungaricumnak számító Mangalica húsok és termékek is. Valamit a PALEO étrend kedvelői is bőségesen találnak maguknak húskészítményeket.

A Szomor szürke-marha szalámi (csípős, fokhagymás és csemege változatban), Szomor bivaly szalámi (csípős és csemege kivitelben), Szomor bivaly szalámi, Magyar szürkemarha húsok (hátszín, bélszín, lábszár), bivalyhúsok (hátszín, bélszín, lábszár) 
A korábban említett és mostanában nem véletlenül  népszerű PALEO táplálkozáshoz is megtalálhatjuk itt a termékeket. Szalámit, virslit, kenőmájasokat, párizsit.

Egyediségük nagy titka, hogy kézműves termékeiben a vadon tartott állatok által legelt első fűszáltól az utolsó szem fűszerig, minden tiszta, egészséges környezetből származik. Így lehet garantálni, hogy a prémium minőségű hús és húskészítmények zamatát Ön a kolbászban, a szalámiban és minden egyéb termékünkben is élvezhesse. Itt az idő hogy Ön is minőségi hústerméket fogyasszon és rakjon családja asztalára. Kóstolja meg termékeinket !

 

 

oszd meg ismerőseidnek :