Viszonteladóknak

Kedves Érdeklődő!

Amennyiben a kereskedőknek (kisboltoknak, vendéglátó helyeknek, stb.) nyújtott kedvezményes árakra kíváncsi, kérjük itt regisztráljon. Az egyszerű regisztráció után, felkeressük Önt telefonon és egyeztetünk a továbbiakról.

Rólunk röviden:
Webáruházunk év elején indult azzal a céllal, hogy a Szomor ÖKO húsgazdaság termékeit elérhetővé tegye viszonteladóink számára is online.
A Szomor farm Apaj pusztán található. Szürkemarha, bivaly és mangalica rideg tartásával foglalkozik. Kizárólag természetes módon táplálva és kezelve az állatokat. A hús feldolgozó üzem mintegy tíz éve működik. Alapelv hogy semmiféle hozzáadott anyag vagy ízfokozó mentes hústermékek készülhetnek. Tartósítószert sem tartalmaznak, 100% húsból vannak és csak természetes fűszerekkel ízesítve. Méltán népszerűek diétás és paleo hústermékeink és a többi Hungaricumnak számító prémium termék, mint például a szürkemarha szalámi, vagy a bivaly kolbász.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését! Amennyiben igen, kérjük olvassa el az alábbiakban a további tudnivalókat, és vegye fel velünk a kapcsolatot egy űrlap kitöltésével, vagy a +36 70 6371932-es telefonszámon.

Árak:
Viszonteladóinkat regisztráció után egyeztetés céljából telefonon felkeressük. Miután az adatok jóváhagyása megtörtént, láthatóvá válnak a nagykereskedelmi áraink és havi akcióink. Amennyiben igényli, üzletkötőnk napokon belül felkeresi önt.

Rendelés:
Viszonteladóink a rendeléseket a webshopon keresztül, de telefonon is leadhatják. Az első megrendeléseket érdemes telefonon egyeztetni.

Szállítási díjak:
Viszonteladóinknak a kiszállítás Budapesten ingyenes, vidékre megbeszélt feltételek szerint működik.

oszd meg ismerőseidnek :